Iisalmen JV-sähköpalvelu Iisalmi P.0400 478700

Savonkatu 30b (varasto/tsto)

0400 478 700

      

- Vaalislogan: "Elävät kalat uivat vastavirtaan, kuolleet menee virran mukana."

-Tarkoittaa: Meidän kaikkien suomalaisten tulee saada päättää kotimaatamme koskevissa asioissa. Tänään valta on liian harvojen käsissä ja he päättävät liian useasti maamme vahingoksi.

- Äänestäjäni ja kannattajani: Minä en lupaile kauniilla sanankäänteillä mielistellen vaan teen parhaani ja vielä enemmän, jos minut valitaan eduskuntaan.

- Olen sähköalan yrittäjä Iisalmesta , 56v, naimisissa ja kaksi lasta. Haluan olla omalta osaltani turvaamassa ja kehittämässä kotimaamme tulevaisuutta, jotta lapsillamme olisi vähintään yhtä hyvä pohja ponnistaa, kuin meillä on ollut. Olen ollut työelämässä jo liki 35v.

Olen ollut mukana kuntapolitiikassa noin 10-vuotta. Iisalmen kaupunginvaltuustossa 1.varavaltuutettu ja tarkastuslautakunnan 1.varajäsen. Ollut aikaisemmassa valtuustossa rakennuslautakunnan mukana päättämässä asioista.

Maatalon poikana tiedän mitä on elämä maaseudulla; ei aina niin ruusuistakaan, mutta kotimaa on kuitenkin rakkain. En myisi maatamme liikaa ulkomalaisille. Se vaikuttaa meidän elämäämme suoraan. Maataloutta tulee arvostaa, sillä maamme tuottaa puhdasta ruokaa.

Teknologia ja kehitystyö maassamme on maailman huippuluokkaa..sitä ei saa antaa pois halvalla. Kansamme on joutunut siitä maksamaan verotuloilla ja työteliäisyydellään.

Suomea on myyty ja melkein annettu ilmaiseksi ulkomaille. Hallintavaltaa on myyty ulos ja meillä ei ole kohta mitään sanottavaa asiassa. Yritykset joihin olemme panostaneet yhteiskunnan varoja, myydään muualle halvalla, mutta harvat hyötyvät ja rikastuvat tuloista.

Meiltä maksajilta ei kysytä mitään..tavallisella,maan hiljaisella kansalla ei ole sananvaltaa.Tämä ei saa huonontua enää, vaan kansan on saatava päätösvaltaa kansamme hyvinvointia koskevissa asioissa.  Ratkaisu tähän voi olla tuoreessa näkökulmassa meidän taholtamme .

Tähän voit juuri sinä, kannattajani ja äänestäjäni vaikuttaa.

Teemme parhaamme ja haluamme vaikuttaa asioihin, ei puolueena, vaan tavallisina kansalaisina, jotta Suomi ja suomalaisuus saisi ansaitsemansa arvonannon ja kunnian.

Sen jonka vanhempamme ja isovanhempamme ovat hankkineet ja mm. sodissa olleet vaikuttamassa omalla panoksellaan , tuolla karjalaisissa korpimaastoissa, suorastaan hirmuisissa olosuhteissa, jotta meillä olisi oma kotimaa, usko ja itsenäisyys.

Olen mieluimmin arjessa aktiivisesti toimiva kansalainen; En ole toreilla ja turuilla mielistemässä ja kauniita puheita pitämässä vaan toimimassa käytännössä, maamme parhaaksi.

HUOM:: TARJOAN MIELUITEN NE LOHI-YM SOPAT SITTEN VAALIVOITON KUNNIAKSI EDUSKUNNAN RUOKALASSA. KAIKKI KANNATTAJANI JA ÄÄNESTÄJÄNI OVAT TERVETULLEITA. 

Savo-karjalan vaalipiirin alueella oltaessa voimme aina tavatessa olla kupposen ääressä, kuulemassa päivän tuoreimmat kuulumiset sieltä parlamentista.

Yst.terveisin Juhani Väänänen Kansalaispuolue (SIT) eduskuntavaaliehdokas , Savo-karjalan vaalipiiri.

Iisalmen JV-sähköpalvelu P.0400 478700

Palvelemme pääasiassa Pohjois-Savon alueella ja sovittaessa myös kauempana.

Olemme operoineet esim. kesäasuntoja eri vesistöjen äärillä ympäri Suomea

HUOM !! EI SUORAMAINONTAA, KIITOS !

Vastuuhenkilöt:

Juhani Väänänen p. 0400 478700
yrittäjä/omistaja/sähkötöiden johtaja

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Iisalmen JV-sähköpalvelu Tmi
Savonkatu 30 B (varasto/tsto)
74100 IISALMI

Y-tunnus: 2137464-2
Puh: 0400-478700

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JV-sähköpalvelu Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Iisalmen JV-sähköpalvelu Iisalmi P.0400 478700

Sähköposti: tilaus@jvsahkopalvelu.com

www.jvsahkopalvelu.fi